Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
25390-6798934-1k5

Sommerdrømme med Nirrimi


Den unge australske fotograf Nirrimi Hakanson, også kendt Nirrimi Joy Firebrace, har gennem sin karriere udviklet en regulær kendisstatus på internettet især. Den berejste pige skaber utroligt stemningsfulde billeder som udstråler endeløs sommer.

Nirrimi startede med at fotografere i sine tidlige teenageår drevet af forelskelse – i verden, i livet, i en anden ung fotograf. Siden har man kunne følge to linjer i hendes fotografier: Den lidenskabelige rejse hun var begyndt på med kæresten Mexico Rosel og livet, og den professionelle rejse, der ville bringe hende jobs fra Diesel og Billabong. For få år siden fik hun datteren Alba, som følger hende i tykt og tyndt, og som også er blevet afbildet hjerteligt mange gange.

Nirrimi med datteren Alba. Foto:  Mexico Rosel

Nirrimi med datteren Alba. Foto: Mexico Rosel

Foto: Nirrimi Firebrace

Foto: Nirrimi Firebrace http://www.nirrimi.com/

Nirrimi’s fotografier emmer af ungdommelighed og livsglæde. Det er fotografier du kan drømme dig væk i. Sommerlandskaber hvor lyset og stemningen drager dig ind i billedet og forsvinder for en stund. Menneskelige relationer som virker ægte og inderlige. Det der er med denne unge pige er, at hun har skabt et helt univers omkring sig selv – et univers man kan relatere til eller drømme hengivent om.
Hendes fotografier bærer præg af den livsstil hun selv lever. ‘Hjemme’ er hvor hun selv beslutter sig for at høre hjemme; om det så er som rejsende eller bosat et sted i bjergene. Hun lever i pagt med naturen og det bærer hendes billedverden absolut præg af.

Foto: Nirrimi Firebrace www.nirrimi.com

Foto: Nirrimi Firebrace www.nirrimi.com

Foto: Nirrimi Firebrace www.nirrimi.com

Foto: Nirrimi Firebrace www.nirrimi.com

Foto: Nirrimi Firebrace www.nirrimi.com

Foto: Nirrimi Firebrace www.nirrimi.com

Foto: Nirrimi Firebrace www.nirrimi.com

Foto: Nirrimi Firebrace www.nirrimi.com

 

I lay on my stomach on the bow of the boat, my hands dipping into the cool water when it surges. I am riding the gentle waves of the lake and all feels perfect. The sun is hot on my back and Alba is fast asleep. The patterns of the waves put me into a trance. I am smiling at everything.

- Nirrimi, Another Summer in Lake Tahoe

 

Hun driver ved siden af sin blog, The Road is Home, hvor hun forfatter meget poetiske indlæg om livet og sine oplevelser – denne er i øvrigt absolut også et besøg værd. Se mere af hendes arbejde på www.nirrimi.com.

Foto: Nirrimi Firebrace / Mexico Rosel

Foto: Nirrimi Firebrace / Mexico Rosel

Foto: Nirrimi Firebrace www.nirrimi.com

Foto: Nirrimi Firebrace www.nirrimi.com

Skriv en kommentar til Sommerdrømme med Nirrimi