Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Vitamin String Quartet

Fra populærmusik til klassisk instrumentalmusik


Har du lyst til at høre dine yndlings pop- og rockhits på en ny og anderledes måde? Så skal du høre Vitamin String Quartets klassiske og instrumentale forvandling af populærmusikalske storhits.

Popsange af Christina Aguilera, Lady Gaga, Avicii og Bruno Mars får helt nyt liv på en sofistikeret og klassisk måde gennem Vitamin String Quartets fantastiske instrumentale transformation. Det samme får rocksange af Arctic Monkeys, Black Sabbath, ZZ Top, The Strokes og mange flere. Vitamin String Quartet udelader vokalen i deres instrumentale fortolkninger, og gør musikoplevelsen behagelig og dyb på en anderledes måde, end du er vant til at høre sangene på.

 

Her kan du høre Vitamin String Quartets instrumentale fortolkning af Adeles Skyfall:

 

Vitamin String Quartet har et enorm bagkatalog. De har ikke blot lavet albums af hits fra det pågældende årti, men også flere temaalbums og hyldestalbums til en pågældende kunstner. Heribland et album med instrumentale fortolkninger af Sigur Rós’ sange. Hoppipólla kan du høre her:

 

Jeg hører altid Vitamin String Quartet, når jeg læser. Det, at vokalen er fraværende, gør det nemmere at fokusere på læsningen, mens de bløde og klassiske toner stimulerer sanserne. Dette er med til at gøre Vitamin String Quartet til en endnu mere anbefalelsesværdig musikoplevelse.

Du kan høre meget mere af Vitamin String Quartets bredde fortolkningsspektre på Spotify. Du kan også se, høre og læse mere til dem på deres Facebookside og hjemmeside.

God musikoplevelse til dig!

 

 

Skriv en kommentar til Fra populærmusik til klassisk instrumentalmusik