Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
chare 1

CHARE – bæredygtig stil


I Hyskenstræde nr 7 i København ligger CHARE, en butik som har satset på bæredygtighed og design i høj kvalitet. Konceptet går i sin enkelthed ud på, at du, som medlem af CHARE, kan leje kjoler og andet tøj for 10 kr i 14 dage. CHARE forsøger at gøre op med køb-og-smid-væk-kulturen, som desværre ofte ses i modeindustrien. Gennem tøj, doneret af danske designere, ønsker CHARE at fremme en solidarisk og holdbar forbrugeradfærd. Det gør de ved at udleje tøj med lang holdbarhed og derved mindske affald og forurening.

CHARE er skabt af Dansk Flygtningehjælp og udover at skåne miljøet for forurening og spild af mange millioner liter vand årligt, støtter du også udsatte flygtninge, når du tager et stykke tøj med hjem. Overskuddet fra CHARE går nemlig til Dansk Flygtningehjælps arbejde i Danmark.

chare 2

I butikken findes blandt andre tøj fra: Stella Nova, Barbara i Gongini, Edith og Ella, Henrik Vibskov, Kokoon, Storm og Marie, Won Hundred mm.

Et medlemsskab hos CHARE koster 159kr pr måned, og giver dig dermed mulighed for at leje op til tre stykker tøj af gangen for 10 kr/stk. En god og bæredygtig mulighed for at få en alsidig og kvalitetsbevidst garderobe. Jeg håber at CHARE får stor succes og med tiden udvider til andre byer i Danmark!

chare 3

Besøg CHARE  her.

Billeder © Bjørn Bertheussen/BB Photography

Skriv en kommentar til CHARE – bæredygtig stil