Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Brevlitt

Foto: Frank C. Müller

Brevlitt | Håndskrevet litteratur i brevformat


Når litteraturen bliver personlig. Personlig? Ja, den er såmænd håndskrevet af forfatteren selv og sendt direkte til din postkasse. En række danske forfattere går nu progressivt til værks, uden om de etablerede forlag, og sender nu ny dansk litteratur direkte hjem til dig.

Hvad er Brevlitt.dk?

Brevlitt.dk blev etableret i 2013 under intiativ af forfatteren Sofie Kragh-Müller. Projektet er et møde mellem læseren og forfatteren i et kommunikationsformat, som de fleste allerede har glemt; nemlig de håndskrevne breve på knitrende papir. Det er en ny form for dansk litteratur, som vil aktivere den enkelte læser.

Sofie Kragh-Müller sender sammen med syv andre håndskrevet litteratur ud til læserne. Dette sker gennem såkaldte brevpakker, som bliver sendt fra den enkelte forfatter direkte til din postkasse. Gennem disse brevpakker kan man inden for to måneder modtage mindst fire breve (afhængigt af den enkelte brevpakke), som kan indeholde alt fra essays og digte til noveller i føljetonform.

Kunne jeg ikke bare gå i boghandlen?

Tjoh, det kunne du jo nok. Og så hive en af dine allerede yndlingsforfattere ned fra hylden, hjem på sofaen, ud i solen og så læse løs. Det kunne man da godt. Og det er jo altid rart!

Men en brevpakke fra Brevlitt.dk er ikke blot litteratur, det er samtidigt en invitation til et afgrænsede spillerum, hvor der er mulighed for at fordybe sig i en tekst, som man umiddelbart ikke selv ville have valgt. Brevpakken er ikke noget, som alle og enhver har læst – det er netop din alene, med dit navn på konvolutten. Man bliver ramt på det personlige element. Så hvad venter du på?

Brevpakkerne koster 475 kr. stykket,
dog 350 kr for ledige, studerende og folkepensionister.

Læs evt. mere på Brevlitt.dk

Skriv en kommentar til Brevlitt | Håndskrevet litteratur i brevformat