Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
blood roses 2

Logan White – med kvinden som muse


Logan Whites fotografier er provokerende, skønne, legende og dystre. Med kvinden i fokus, arbejder Logan med kvinders seksualitet, rolle og forestillinger herom. Om hendes baggrund fortæller hun:

I started shooting at an all girls summer camp in North Carolina when I was growing up and took a darkroom class there when I was 13.  I’ve been shooting ever since, turning the camera on myself as a teenager and my friends, exploring themes of femininity, sexuality and spirituality and inspired by growing up in the south.

Logan White har studeret på Rhode Island School of Design, og hendes passion og talent for at fotografere har bragt hende langt. Blandt andre har hun udstillet i  New York, Los Angeles, London og Berlin. Da jeg spurgte hende om, hvilke temaer og inspirationer hun arbejdede med, svarede hun således:

Many of the images you chose are of the same girl, Mary Katherine Dunwody, she’s my best friend and muse for years now.  I photograph her more than anyone else.  She is an incredible poet.  Someone once said that the subjects of my photos are like warrior women on the battlefield of their lives, maybe that’s an overall theme I’d like to claim.

Logan White forklarer, at fotografiet giver hende en ‘out-of-body experience’, hvilket kan synes paradoksalt, da Logans billeder netop er kropslige. De bliver derved en fortolkning af kroppens udtryk, og som beskuer tvinges vi til mærke efter og tage stilling, hvad enten vi kan lide det eller ej. Logan Whites billeder er dragende, forførende og stemningsfulde, og de fortæller en historie, som synes evig aktuel.

Bad Manor

original_b8a9d1ebcb83e3c9f93bead6af608d71

© Logan White

bad manor 3

© Logan White

 

bad manor 2

© Logan White

 

Rose Hill

rose hill 1

© Logan White

rose hill 2

© Logan White

Blood Roses

blood roses 1

© Logan White

blood roses 4

© Logan White

blood roses 5

© Logan White

Chewed Pearls

chewed pearls

© Logan White

Besøg Logan White her.

Skriv en kommentar til Logan White – med kvinden som muse