Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Adventure is waiting

Away from the city


Nogle gange kan man godt få lyst til at forlade storbyen og tage på eventyr. Sådan har de det i hvert fald hos den lille aarhusianske designvirksomhed Away from the city. Det har resulteret i en række fine prints, der kombinerer smukke naturbilleder med udsagn som “Adventure is waiting”, “Take a breath” og “The world is yours to explore”.

Bag Away from the City står de to grafiske designere Maria Ernst og Nelli Arnth. Om formålet deres prints, siger de selv:

Vi stræber efter at berige folk i vores prints. Man skal stå med en særlig oplevelse, når man beskuer vores plakater. Det skal vække følelser. Inspirationen er hentet fra egne rejser, hvor vi har mærket blodet bruse i årerne og ladet os beruse af oplevelser og omgivelser.

Selvom man ikke lige er på vej på eventyr, kan printene fra Away from the city måske vække minder fra en rejse man har været på. Eller få én til at drømme om nye eventyr. Eller bare pynte på væggen i lejligheden i storbyen.

Du kan se mere på Away from the city’s hjemmeside eller følge med på deres facebookside.

© Away from the city

© Away from the city

© Away from the city

 





Skriv en kommentar til Away from the city