Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
thumb anna sui

Anna Sui


Anna Sui har igen skabt en fantasifuld og cool efterårskollektion, som både mænd og kvinder kan nyde og lade sig inspirere af!

F2014_Look-01

New York-baserede Anna Sui omfavner nytænkende designs og stilsammensætninger, når hun år efter år skaber stærke kollektioner. Siden en alder af 4, har hun været besat af at skabe og har i dag opnået stor succes. Anna Sui har gået på den berømte Parsons School of Design i New York, og i 1981 skabte hun sin første kollektion. Siden da er ‘Anna Sui’ vokset til butikker verden over samt et mindre kosmetik imperium.

Følgende billeder er fra kollektionen AW14. Om kollektionen siger Anna Sui selv:

This season I’m inspired by Serge Luten’s photographs for Shiseido, fashion illustrations from La Gazette du Bon Ton, Biba, art deco jewelry, the interiors of Rose Cummings, and chinoiserie rooms and pavilions from European palaces. I’m mad about the colors of jade, cinnebar and kingfisher blue.

Inspirationerne er mange, når Anna Sui designer, og kollektionens udtryk ligger da også langt fra de typiske skandinaviske stilrene designs. Alligevel er jeg vild med sammensætningen af mønstre, materialer og farvevalg, som Anna Sui ofte leger med. Særligt synes jeg, at kollektionens jakker er værd at tage et ekstra kig på.

F2014_Look-53

F2014_Look-43

F2014_Look-40

F2014_Look-38

F2014_Look-29

F2014_Look-27

F2014_Look-26

F2014_Look-25

F2014_Look-22

F2014_Look-21

F2014_Look-16

F2014_Look-12

F2014_Look-09

F2014_Look-07

Anna Suis personlighed synes lige så skæv og alsidig som hendes designs. Blandt hendes favoritpersoner findes: musikeren Jack White, skuespilleren Peter O’Toole, designeren Emilio Pucci, kunstneren Edward Burne-Jones, filmen X, Y and Zee og stil-ikonet Minnie Mouse.

anna selv

Anna Sui

Her kan du se resten af kollektion på billeder og video samt læse mere om Anna Sui!

God fornøjelse.

 

Skriv en kommentar til Anna Sui