Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Screen Shot 2014-03-20 at 20.57.59

Lyt til norden


Svensk sommerpop, islandsk mystik, dansk indierock. Norden byder på musik for enhver smag. Nordic Playlist offentliggør hver uge en ny spilleliste på Spotify med sange af forskellige nordiske kunstnere. En musiker eller en garvet musikkender inviteres til at brygge ugens spilleliste sammen og interviewes samtidigt på Nordic Playlists hjemmeside. Udover det ugentlige nordiske mix byder servicen også på spillelister med top 10 mest spillede numre i de forskellige nordiske lande. Vil man gerne holde sig opdateret omkring nordisk musik, eller blot forkæle øregangene med nordiske toner, kan det varmt anbefales at følge Nordic Playlist via Spotify.

Spillelisten her er sammensat af den norske musiker Sondre Lerche:

Skriv en kommentar til Lyt til norden