Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
thumb ok

J C MUNCH – Street Couture møder aliens


Jane Christine Munch er kvinden bag det nyetablerede mærke J C MUNCH, som hun selv betegner: Street Couture!

J C MUNCH Kiva Brynaa  (4)

© J C MUNCH/Fotograf Kiva Brynaa

J C MUNCH Kiva Brynaa  (1)

© J C MUNCH/Fotograf Kiva Brynaa

Jane er uddannet ved Margrethe-Skolen i København og blev færdig med sin afgangskollektion, Alien Me, i 2013. På baggrund af denne, samt et højt designniveau, udmærkede Jane sig og modtog skolens Benedikte Pris. Undervejs i uddannelsen har Jane været i praktik hos Anne Sofie Madsen samt Emilie Grubert, og har desuden lavet kostumer for den britiske musiker og performer Zoë Martlew.

På grund af den store ros tog Jane springet og videreudviklede sin kollektion, og flere og flere har nu fået øjnene op for det nye talent. Hun har tidligere været på Finders Keepers og det var også her, at min interesse for J C MUNCH begyndte.

J C MUNCH Kiva Brynaa  (2)

© J C MUNCH/Fotograf Kiva Brynaa

J C MUNCH Kiva Brynaa  (3)

© J C MUNCH/Fotograf Kiva Brynaa

Om kollektionen, Alien Me, skriver Jane selv:

For this collection my mission was to take my inner demons and turn them into something beautiful. I wanted to work with taboos and translate them into beautiful jet outstanding clothing. I try to make taboos more acceptable by portraiting them in a way that is easier to understand.

Oprindeligt troede Jane, at hun primært ville arbejde med sorte materialer. Hun oplevede i stedet, at farverne kunne være legende og måden hvorpå, ‘hun kunne bryde ud af sig selv’. Hun har derved forvandlet stærke kontraster og psykedeliske print til en cool og stærk kollektion, som på samme tid har bløde og feminine nuancer. Efter denne inspirerende kollektion glæder mig til at følge J C MUNCH samt hendes fremtidige projekter!

 

J C MUNCH Kiva Brynaa  (5)

© J C MUNCH/Fotograf Kiva Brynaa

J C MUNCH Kiva Brynaa  (6)

© J C MUNCH/Kiva Brynaa

 

Skitser af kollektionen:

jcmunch skitse 3

© J C MUNCH

jcmunch skitse 2

© J C MUNCH

jcmunch skitse

© J C MUNCH

Hvis du har lyst til se nærmere på J C MUNCH, se hendes facebook og besøge onlineshoppen, kan du gøre det her.

Forsidebillede © J C MUNCH/Fotograf Jonas Kekko

Skriv en kommentar til J C MUNCH – Street Couture møder aliens