Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Risskovparken

Trænger du til luftforandring i den travle eksamenstid?


Risskovparken nedenfor psykiatrisk hospital i Risskov rummer både noget for den sporty, den kunstinteresserede og for alle dem, der blot vil nyde den skønne udsigt over Aarhusbugten og Mols. 

Risskovparken, som hører til Psykiatrisk hospital i Risskov, er en unik natur-perle, der har oplevelser for enhver smag. I 2011 blev en discgolf bane – også kaldet frisbeegolfbane – etableret i parken, som nu danner rammerne om en perfekt sommerferieaktivitet eller overspringshandling her i eksamenstiden. Discgolf banen er åben hele året rundt og har 9 permanente huller. Det eneste det kræver er altså en flok af dine venner eller veninder og en frisbee, og en sjov formiddag er sikret.

Udover disc golf banen er der i Risskovparken også opstillet flere flotte kunstværker, som indrammes af parkens frodige beplantning. På en tur rundt vil du blandt andet møde Hanne Warmings skulptur “Mor og barn”, en bronzeskulptur af en kvinde med to børn, som står i en døråbning. Skulpturen er placeret på en græsbeklædt skråning og drejet, så personerne ser ud over vandet. Stiller man sig hen til fredfyldte skulptur, vil man næsten ikke kunne undgå at få lyst at stille sig op ved siden af moderen og nyde den udsigt, som hun betragter sammen med sine to børn dag efter dag på bakken i Risskov.

Parken rummer også velegnede picnicområder, bænke og gode muligheder for bare at foretage en afslappende spadseretur.

I denne vintermåned kunne det måske også interessere nogen, at Risskovparken også indeholder en af Aarhus’ bedste kælkebakke. Har du brug for at slippe dit indre legebarn løs og fræse ned af bakken, mens sneen knitrer under kælken og eksamensbekymringerne bliver luftet, er Risskovparken således også stedet at tage hen.

Så næsten uanset hvem du er og om leder efter en overspringshandling eller en sjov aktivitet med vennerne, så tilbyder Risskovparken de perfekte rammer.

 

 

Skriv en kommentar til Trænger du til luftforandring i den travle eksamenstid?