Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Processed with VSCOcam with p5 preset

Mødet mellem Japan og Skandinavien


Den 29-årige akvarelmaler, keramikkunstner og smykkedesigner, Yumeno Goma, bor og arbejder 8715 km fra hendes hjemland, Japan. Her i Danmark finder hun inspiration i det skandinaviske landskab og arkitektur.

Yumeno Gomas kunst er så fin og skrøbelig, at man næsten ikke tør røre ved den. Hendes malerier i helt sarte farver og smykker så spinkle har, som oftest, naturen som det vigtige element. Yumeno siger, at når hun befinder sig på Bornholm, hvor hun hver sommer udstiller, føler hun sig som en del af en større helhed. Mønstre, træer og hverdagselementer er gengangere i Yumenos nænsomme kreationer.

Yumeno lader hendes hjemland mødes med Danmark i en japansk streg, blandet med de danske, traditionelle blonder. Uanset hvilket materiale, hun arbejder med, er det helt tydeligt at mærke den spinkle piges gennemslagskræft.

Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with g3 preset

Skriv en kommentar til Mødet mellem Japan og Skandinavien

1 kommentar

  1. Yumeno skaber et særligt mangekulturelt, surreelt og poetisk univers, hvor vi kan bevæge os frit omkring. Tak!