Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
lalleglad2

Lalleglad ballade på de skrå brædder


Den Lalleglade Brigade er navnet på en kvindelig impro comedy gruppe, som omsætter spontanitet og improvisation til  sjov og sprudlende scenekunst. Når man oplever de tre humoristiske og talentfulde kvinder folde sig ud, kan man ikke andet, end at blive overrasket, grine og kvittere med klapsalver og bifald.

Sofie Jo Kaufmanas, Anna Louise Amargós Petersen og Sisse Gram De Fries

Sofie Jo Kaufmanas, Anna Louise Amargós Petersen og Sisse Gram De Fries

“Hvilken by?” “Hvilken følelse?” “Hvilken titel skal musicalen have?” Kan være spørgsmål som Den Lalleglade Brigade retter mod publikum, hvis svar danner ramme om scenen, der skabes i dette nu. Finurlige og skæve historier bliver skabt og kvindernes talenter inden for skuespil, komik, mimik, dans, musik og sang bliver udfoldet på mest improviserende vis.

Som publikum bliver du hele tiden sat i spil, hvilket ophæver den traditionelle forestilling om publikum som værende passive beskuere. Det er uforudsigeligt, impulsivt, udfordrende og ikke mindst hylende skægt.

Sofie Jo Kaufmanas, Anna Louise Amargós Petersen og Sisse Gram De Fries.

Den Lalleglade Brigade er vindere af DM i impro comedy 2013 og Impro Fight Night 2012.

Den Lalleglade Brigade kan opleves på teatre i København, Aarhus og Odense. Derudover kan de også bookes til private arrangementer. Læs mere om gruppen på deres hjemmeside, Facebookside og Instagram. Og gør dig selv den tjeneste at blive livligt underholdt af Den Lalleglade Brigade. Hvornår har du sidst fortrudt, at du har grint?

Skriv en kommentar til Lalleglad ballade på de skrå brædder