Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Moderat_Berlin_2013_by_Olaf_Heine_1-600x400

Elektroniske beats i forårskulden


Moderats elektroniske beats forkynder forårets kulde og til tider slud. Den elektroniske duo er på toppen siden deres album i 2013 og er klar til at indtage den internationale tour.

Hede beats i nattelivet

Moderat er sammensat af Modeselektor og Apparat og de to tyske bagmænd, Gernot Bronsert og Sebastian Szary er kendt for deres hede rytmer og skæve elektroniske beats i nattelivet i Berlin. De har siden 2002 samarbejdet med Sascha Ring og er nu en stærk trio af elektroniske hjerner. Nu er muligheden for at opleve dem i Danmark på Train her endelig, og jeg garanterer en fest uden lige som man kender fra diverse rave fester i Berlins natteliv.

Moderat har lavet en del mixes gennem deres karriere men brød først rigtigt frem internationalt med deres egen LP/CD, som de selv producerede i august 2013.

Moderat_Sticker_digital-600x600

Noget af det, jeg synes, gør Moderat spændende og værd at lytte på er deres evne til at sammensætte skønsang med fede beats, som både bevæger sig ud på et godt tempo men også en rytme, der er svær at få ud af hovedet igen. Det er helt klart et håb inden for den elektroniske genre, som er værd at sætte sin tid af på.

Moderats udgivelser

Auf Kosten der Gesundheit 12″ – BPitch Control 057

2009
Rusty Nails Remixes 12″- BPitch Control 194
Moderat LP/CD/DVD – BPitch Control 200
Seamonkey Remixes 12″- BPitch Control 202

2010
The Unofficial Mixes Pt. 1 12″- 50Weapons 003

2013
II LP/CD – Monkeytown Records 035+036

Her er et par af mine yndlingsmixes fra Moderat:

Skriv en kommentar til Elektroniske beats i forårskulden

1 kommentar

  1. Desuden spiller Moderat i morgen på Train i århus.
    Siden januar har Train været lukket grundet ombygning. Udvidelsen har medfulgt, at der nu er plads til 1000 publikum inde i på Train, og samtidig er udsynet til scenen udvidet og forbedret ved en ombygning inde i salen og etablering af flere niveauer i salen til publikum og der er skabt flere siddepladser.

    Billetter kan købes på billetlugen
    http://www.billetnet.dk/event/event-Billetter/131018?language=da-dk&camefrom=traindk&brand=dk_train