Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
20% af alle musiknumre på Spotify er aldrig blevet lyttet til. Det vil Forgotify.com lave om på ©  Charli Lopez via Flickr

20% af alle musiknumre på Spotify er aldrig blevet lyttet til. Det vil Forgotify.com lave om på © Charli Lopez via Flickr

I de glemte sanges tjeneste


På hjemmesiden Forgotify kan du finde sange fra Spotify, som aldrig er blevet lyttet til før. Faktisk venter over 4 millioner uberørte sange på, at playknappen trykkes af. Her findes alt fra indisk bollywood musik og højtidligt harpespil til gamle Bob Dylan lignende folk-numre og temamusik til italienske spaghetti westerns. Forgotify er som en kasse med glemte LP’er, man skal grave frem i genbrugsforretningen. Pust støvet af de glemte numre og dyk ned i tidslommer af overhørt musik på Forgotify.com.

Skriv en kommentar til I de glemte sanges tjeneste