Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
venice_665x290

Rejs til skønne Venedig


Hvis du ikke allerede har været i Venedig, er det på tide at pakke kufferten. Venedig er et must for alle rejseglade personer, der længes efter at sænke skuldrene og flyde ind i en stemningsfyldt atmosfære. Har du ikke allerede besøgt byen, vil dit første møde med Venedig slå benene væk under dig. Du vil ikke kunne finde et sted magen til.

Venedig er det perfekte rejsemål til en forlænget weekend. På den lille ø finder du alt, hvad hjertet begærer, og du vil hurtigt føle dig hjemme i den venetianske stemning. Glem alt om hverdagens stress og jag og slå dig ned på en af de mange caféer langs kanalerne.

Venedig er fyldt med skjulte perler
Det smukke ved Venedig er, at du kun kan opleve byen rigtigt, hvis du smider kortet væk og går på opdagelse i de mange snoede gader. I modsætning til mange andre rejsedestinationer handler det altså ikke om at bevæge sig mellem forskellige turistattraktioner. Selvom der naturligvis er flotte seværdigheder, som Markuspladsen, Markuskirken, Sukkenes Bro og Rivalto-broen, oplever du først Venedig, når du farer vild i de små gyder. Efter en dag med oplevelser kan du slutte af med den lokale drink, spritz, inden du nyder et velsmagende italiensk måltid.

Rundt om Venedig ligger der også nogle småøer, der helt klart er et besøg værd. Murano er glaspusternes ø, og den er fyldt med kunst og små, hyggelige butikker. Du bør også opleve Burano, der med sine farvestrålende huse skaber liv og glæde i det lille ø-paradis.

Burano
Den farvestrålende ø, Burano, der ligger en kort sejltur fra Venedig.

Venedig er til at betale
En rejse til Venedig behøver ikke at koste en formue. I 2013 tilføjede Ryanair nemlig Venedig som ny destination. Du vil derfor kunne finde flybilletter til ca. 1000 kr. t/r, afhængigt af hvornår du vælger at rejse. Der er altså ingen undskyldning for ikke at vende næsen mod mindeværdige oplevelser i romantiske Venedig.

Skriv en kommentar til Rejs til skønne Venedig