Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
© Alle billeder af Puk Ewdokia

© Alle billeder af Puk Ewdokia

Pigen, der tegner Århus


Puk Ewdokia Rosendahl besluttede for år tilbage, at hun ville tegne hele Århus. Hun ville blive god til at afbillede hvad hun så. Det startede med én skitsebog, der skulle udfyldes med huse, men hun blev hurtigt fanget. Sidenhen har et utal af Århus’ baggårde, husfacader, vindeltrapper og caféer stået model for den unge kunstner. Hendes tegninger er helt unikke, med deres skæve linjer og barnlige ånd. Hun giver opmærksomhed til detaljer, der for mange slet ikke er en del af, hvad de ser på en gåtur i byen. Med kærlighed for historie og kunst har hun interesse i hvad byen vil fortælle hende. Jeg synes, hendes verden er fuldstændig fantastisk og opslugende.

I slutningen af februar er hun aktuel med en udstilling af sine by-tegninger i I DO ART LAB i Mejlgade.

Følg med på Puk’s blog

 

tumblr_mtp7trKDja1rf2ui1o1_1280tumblr_ms5hq1YPSd1rf2ui1o1_1280tumblr_mro6k8I8qf1rf2ui1o1_1280

Skriv en kommentar til Pigen, der tegner Århus