Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
new-girl-banner

New Girl: Her er din nye yndlingsserie


Hvis du er tidspresset og ikke har tid til at blive afhængig af en serie, skal du ikke læse videre. En ting er nemlig sikkert. Når først du er blevet præsenteret for vennerne i New Girl, vil du ikke kunne slippe dem igen. Den amerikanske serie vil med garanti få smilet frem på dine læber og give dig lyst til at bruge flere timer på sofaen i selskab med din nye yndlingsserie.

Serien udspiller sig i Los Angeles, hvor vennerne deler en lejlighed. I første afsnit flytter Jess ind til de tre fyre, Nick, Schmidt og Winston, og det bliver starten på nye, sjove og til tider misforståede venskaber.

New Girl giver et moderne blik på både romantik og venskab. Det resulterer i, at vennerne ofte ender i mærkværdige og sjove situationer, mens de forsøger at finde deres plads i verden. New Girl er ikke blot endnu en venneserie. Det er en serie med stærke personligheder, der i samspil resulterer i hysterisk morsomme scener.

New-Girl

New Girl har et stærkt cast
I serien vil du møde Jess, der bliver spillet af Zooey Deschanel. Zoey Deschanel er tidligere kendt for sine roller som Summer i “(500) Days of Summer” og Allison i “Yes Man”. Jess flytter ind i lejligheden efter et slemt break-up. Hun er mild i sindet og har en fantastisk evne til at få seeren til at føle sig flov på hendes vegne.

Ud over Jess vil du også møde Nick Miller, der bliver spillet af Jake Johnson. Jake Johnson er kendt for sine utallige roller i amerikanske komedier, blandt andet ”Friends with benefits”, ”The pretty one” og ”Drinking Buddies”. I New Girl er Jake Johnson den ubeslutsomme Nick, der er droppet ud af jurastudiet og nu er havnet som bartender på vennernes lokale bar.

En af seriens helt store personligheder er Schmidt, som bliver spillet af Max Greenfield. Max Greenfield er kendt fra andre amerikanske tv-serier, eksempelvis ”Happy Endings” og ”Hot in Cleveland”. Han spiller rollen som den overfladiske Schmidt, der lever i sin egen verden. I serien er Schmidt håbløs forelsket i Jess’ barndomsveninde Cece, der spilles af smukke Hannah Simone.

Lejlighedens sidste beboer er Winston, som spilles af Lamorne Morris. Lamorne Morris er tidligere kendt for sin rolle som Jack i ”Dear Secret Santa” og fra serien ”24/7 Tebow vs. Mayweather”. Winston er en tidligere professionel basketballspiller, der ikke længere ved, hvad han skal stille op med sit liv.

Du får timevis af underholdning
Lad dig rive med ind i New Girls fantastiske univers. Lær vennerne at kende og bliv underholdt i timevis. Indtil videre har New Girl kørt i to hele sæsoner. I øjeblikket er de i gang med den tredje, der fortsætter i januar 2014.

Skriv en kommentar til New Girl: Her er din nye yndlingsserie