Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
New_Year__508453a

Mangler du lidt stemningsmusik før den store aften?


Nytårsaften nærmer sig med hastige skridt, og mens du forbereder torsken, stegen og kransekagen, kan du jo passende lytte til nedenstående stemningsnumre. Nytårsaften er aftenen for håb, drømme, kærlighed samt forventninger til det nye år, hvad enten det fejres stort eller småt; og det skal lydsiden naturligvis afspejle. Husk: Musikken gør sig bedst sammen med et glas kold champagne og et prøvestykke af kagen. Må I alle få et godt nyt år!

ABBA: Happy New Year

En ægte nytårsklassiker! Sangen er fra 1980, og har simpelthen den helt rigtige højtidelige stemning, den rette klang og den bedste retro-vibe.

First Aid Kit: King Of The World

Det er ikke et decideret nytårs-nummer, men når jeg lytter til den, giver den mig en ganske særlig følelse af power, gå-på-mod og glæde. Hvilke andre følelser behøver man egentlig nytårsaften?

Celine Dion: A New Day Has Come

Et nummer, der befinder sig i det lidt mere sentimentale hjørne. Klichefyldt: Ja! Opløftende: Ja! Vi tror på, at verden bliver et bedre sted fra i morgen.

Queen: You’re My Best Friend

Hvad enten du har planlagt at springe champagnepropperne til en 100-mands fest eller til en intim middag, bør nytårsaften tilbringes med søde mennesker, du holder af.

Flogging Molly: If I Ever Leave This World Alive

Et helt fantastisk nummer, som skal høres, bare fordi det er opløftende, skønt og dejligt. Følelser, der kickstarter et godt nyt år.

Nick Lachey & Jessica Simpson: A Whole New World

Fordi nytårsaften er tidspunktet, hvor du kan drømme dig til en helt ny start .

N.F.S. Grundtvig: Vær velkommen, Herrens år

Årets sidste – eller første – sang. Den spilles traditionen tro på tv klokken 00.00, når nytårsklokkerne har ringet det nye år ind.

Skriv en kommentar til Mangler du lidt stemningsmusik før den store aften?