Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Afrikanske lande kan være svære at placere på et kort © Billede af Irina Patrascu

Afrikanske lande kan være svære at placere på et kort © Billede af Irina Patrascu

Hvor ligger Angola?


Det er måske ikke særlig ofte, at du har brug for at placere Angola, Nigeria eller Congo på et Afrikakort. Men omvendt skader det heller ikke at kunne placere nålen det rigtige sted. I online spillet You don’t know Africa får du præsenteret et kort over Afrika. Spillet giver dig titler på afrikanske lande, og alt mens uret tikker derud af, skal du placere landene korrekt på kortet. Den nemme udgave byder på 20 tilfældige afrikanske lande, mens geografinørderne glædeligt kan kaste sig over den svære udgave på 49 lande.  Hvis du vil have pudset dine Trivial Pursuit skills af, så prøv spillet her. På hjemmesiden Click that ‘hood’! er der flere spil i samme genre; eksempelvis er lande i europa, amerikanske stater og sydamerikanske lande på listen over forskellige spil.

 

Er du vild med geografispil, så læs også “Hvor i alverden er jeg?“.

Skriv en kommentar til Hvor ligger Angola?