Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
LORDEimages-5

Decemberhygge med magisk musik


Har du endnu ikke åbnet øjnene for den unge Lorde og hendes debutalbum, “Pure Heroine”, der udkom d. 28 oktober i år, så er det på tide.

Unge, skønne beats

Den New Zealanske unge sangerinde, Lorde blev for alvor set, da hun som bare 16 år udgav storhittet, “Royals” fra EP’en “The Love Club”, der blev modtaget godt verden over og bare i Danmark var Lorde nomineret til flere priser.

Albummet “Pure Heroine” er et friskt pust til musikverdenen og værd at åbne øjenene for. De 10 numre oser af ungdom, stil og kreativ udfoldelse. En blanding af indie, pop og elektronisk musik fylder ørerne med skønne oaser af den unge Lordes smukke stemme, historier og beats.

lorde_royals

Albummet viser, at man skal lægge mærke til hende, og at ikke al musik bevæger sig ud på mainstream-plan, men at man som ung sagtens kan kreere noget unikt og anderledes, hvis man tør. Lorde gør det sublimt, og albummet er den bedste julegave, jeg har købt til mig selv. Musikken er fantastisk udført, og talent mangler hun ikke. Hun er værd at lytte til og lægge sin opmærksomhed hos.

Både EP’en “The Love Club” og debutalbummet “Pure Heroine” oser af ung charme og giver en magisk rundvisning i Lordes univers om klasseskel, drømmene om at være rig og ungdommens smukke men også svære substans i den verden, vi lever i. Teksterne er hårde, smukke og rørende og er med til at skabe en relaterbar følelse hos mig, men også ved ungdommen i verden, og at alt kan ske, hvis man tør, og hvis man lever livet. Alle sange er forskellige og unikke på hver sin måde, og viser, at hendes talent er kommet for at blive.

 

Mine favoritter af Lorde

Skriv en kommentar til Decemberhygge med magisk musik