Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Billede fra http://hannahschneidermusic.tumblr.com

Billede fra http://hannahschneidermusic.tumblr.com

Hannah Schneider


For The Trees og Raindrops er to skønne sange, som jeg med stor glæde har hørt i radioen et utal af gange. Alligevel har jeg aldrig sat mig ind i hvem hende Hannah Schneider er. Før nu.

Hannah Schneider turnerer for tiden som support for Marie Key, og det var i denne anledning jeg for nylig stødte på hende. Det var en virkelig god koncert og Marie Key gjorde det SÅ godt (anede ikke hun havde sådan en skøn, lun humor), men det var nu alligevel Hannah Schneider der i sidste ende gjorde det største indtryk.

For det første synger Hannah Schneider altså helt fantastisk. For det andet er der en dejlig drømmende stemning i hendes sange, der gør én rigtig godt tilpas. For det tredje er hun simpelthen så sej, når hun udgør sit eget enmandsband og styrer teknik og musik samtidig med at hun synger. Og så er hun altså virkelig charmerende.

Hannah Schneider har i hvert fald charmeret sig ind på min spilleliste med sin fantastiske stemme. Hvis du er til Agnes Obel, Oh Land eller det der er en anelse mere alternativt, vil hun helt sikkert også kunne charmere sig ind på din.

Du kan læse mere om Hannah Schneider og smuglytte til musikken på hendes hjemmeside eller Facebookside.

Skriv en kommentar til Hannah Schneider