Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
22:10

MUUSE: International mode møder nye designtalenter


Muuse giver nye designtalenter muligheden for at blive hørt verden over. I samarbede med Muuse får den nyskabende og visionære mode liv, når designere fra de største internationale byer udvælges og får hjælp til at skabe deres kollektioner. Muuse, som har hovedsæde i København, producerer, sælger og støtter designernes ready-to-wear- kollektioner. Up-coming  designere  får gennem Muuse en enestående chance for at nå ud til modeinteresserede over hele verden. På samme tid når kollektionerne ud til alle os, der elsker innovativt, unikt og kvalitetsbevidst mode.

 

 

Muuse arbejder sammen med store modemagasiner som VOUGE Italia, DANSK Magazine og ELLE i deres jagt på de bedste og mest interessante internationale designere. Igennem deres arbejde giver de de nyeste designere en stemme, som i den store og risikable modeverden ellers kan være svær at få igennem, og det skal de have stor tak for.

 

Følgende kollektioner er fra tre af Muuses spændende designere:

Marco Rambaldi

Marco Rambaldi

 

Marco Rambaldi

Marco Rambaldi

 

Yeashin Kim

Yeashin Kim

 

Yeashin Kim

Yeashin Kim

 

Minky Ha

Minky Ha

 

Minky Ha_MUUSE_3

Minky Ha

Klik på billederne for fuld størrelse

 

Læs mere om Muuse og tjek designere samt kollektioner ud på: http://www.muuse.com/#

Følg dem på facebook, hvor du blandt andet kan følge med bag kulisserne: https://www.facebook.com/muusefashion?fref=ts

Skriv en kommentar til MUUSE: International mode møder nye designtalenter