Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Madsen3

Litteratur på SMS


Jeg får en SMS fra mig selv: ”Hej” står der ”Jeg er så glad for at jeg endelig fandt frem til dig. Det har slet ikke været let…”. Den er skrevet at Svend Åge Madsen, og den er en del af hans SMS-følgeton ”Gid”, hvor man får SMS’er fra sin dobbeltgænger, der lever et andet sted i verden.

Jeg har selv tilmeldt mig føljetonen – og alligevel giver det et sug i maven, da jeg modtager SMS’en. Hvem havde troet, at en fiktiv SMS kunne være så effektfuld?

Stalkere og horrorhaiku

Forlaget SMSpress udgiver SMS-litteratur. På deres hjemmeside kan du tilmelde dig et utal af forskellige SMS-noveller af forfattere som blandt andre Kim Fupz Aakeson, Svend Åge Madsen og René Toft Simonsen. Du kan også blive forfulgt af en stalker: SMS-novellen ”I morgen skal du dø” er flere gange blevet meldt til politiet. Ligesom du kan få ”real-time” beretninger fra 9/11 eller små hilsner fra livet som hjemløs i Danmark.

SMS-novellerne giver et sjovt og tankevækkende litterært indspark til den trivielle hverdag.

Prøv det HER.

Skriv en kommentar til Litteratur på SMS