Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
sprinklebakes.com

sprinklebakes.com

Bidt af en pyntesyg kage


Hvis du ikke er til kage og søde sager er dette indlæg ikke for dig. Men helt ærligt, hvem kan ikke lide kage?

TV-sendefladen flyder over med madprogrammer, og specielt kage- og dessertprogrammer er populære. Der er blevet pyntet kager i Den Store Bagedyst på DR1, også Kanal5 har deres eget bageprogram, Kagekampen, og på TV3 konkurrerer mere eller mindre kendte i at lave desserter i masterchef-køkkenet. Denne anbefaling lyder dog på at tænde computeren og udforske fantastiske kager i blogland.

Sprinklebakes.com
Et sjovt sted at starte, når det gælder pyntesyge kager, er USA. Øverst på listen er Sprinklebakes, hvor du finder kreative og farverige kagekreationer, ja nærmest kunstværker. Kvinden bag er da også tidligere billedkunstner, men har nu kastet sin kreativitet over kager. Hendes kager er som oftest lidt for komplicerede til, at de er noget man impulsivt smækker sammen, men bloggens smukke visuelle univers gør, at den fortjener en plads på listen.

Sprinklebakes.com

Sprinklebakes.com

Raspberricupcakes.com
Raspberri Cupcakes er en smagsmæssig smeltedigel af traditionelle og asiatiske smagssammensætninger. Kvinden bag bloggen beskriver da også sig selv som: “Australian-Born-Chinese Malaysian Sydney food blogger on a constant sugar high”. Opskrifterne på Raspberri Cupcakes er lidt mere tilgængelige samtidigt med, at de ofte byder en sjov og kreativ tilgang til kager. Ynglingskreationer fra Raspberri Cupcakes er påskeæg fyldt med cheesecake og denne skønne ombre-kage.

 

raspberricupcakes.com

raspberricupcakes.com

Sweetapolita.com
Sweetapolita er et pastelfarvet kageunivers, der byder på smukke billeder af smukke kager. Sweetapolita byder på opskrifter på alt fra cookies til cupcakes og store lagkager. Bloggen indeholder også flere videoguides som man kan se, før man forsøger sig med hendes opskrifter, ligesom hendes 50 tips til at bage bedre kager. Ved næste anledning vil jeg kaste mig ud i denne pastelfarvede lagkage.

sweetapolita.com

sweetapolita.com

Chocolat.dk
Selvfølgelig skal der også et dansk bidrag på listen. Chocolat.dk kredser, som navnet antyder, om chokolade. Hvis man er vild med små franske macarons byder Chocolat på mange skønne opskrifter. En sikker måde at vinde chokolade-hjerter hos venner og familie vil være at servere denne Gateau Marcel, en enkel, men overdådig chokoladedessert. Chocolat byder i det hele taget på overskuelige og tilgængelige opskrifter præsenteret i et enkelt og rent visuelt univers.

chocolat.dk

chocolat.dk

Har I en ynglingskageblog, der fortjener en plads på listen?

Skriv en kommentar til Bidt af en pyntesyg kage