Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
kaffe

Besøg Bill’s Coffee til en hyggelig kaffeoplevelse


Forleden skulle jeg drikke en god kop kaffe med en god veninde, og da hun bor på Vestergade i Aarhus besluttede vi os for at besøge Bill’s Coffee på Vestergade 58. Cafeen åbnede her i august og er dermed endnu et nyt skud på stammen af aarhusianske kaffebarer. Men hvilket skud! Stedet er stemningsfyldt, afslappet, usnobbet og hyggeligt! Den søde ejer bag disken var sød og lattermild, kaffen serveredes i pæne og store kopper (et must hvis man er æstetiker) til ganske rimelige priser (et must hvis man er på SU) – og mens jeg ventede på min venindes ankomst kunne jeg benytte mig af det gratis wi-fi, hvilket gør stedet oplagt til studie- og læsebesøg også. Jeg fik en stor og lækker cappucino, og min veninde og jeg fik lov til at sidde i hjørnet og sludre lige så længe vi ville med vores kaffe, uden at nogen (læs: betjeningen) sendte blikke mod vores bord.

Bill’s Coffee er et glimrende eksempel på, hvorfor jeg desperat prøver at undgå de store kaffesælgende industributikker, hvor man konsekvent bare er et nummer i rækken (ingen nævnt, ingen glemt). Den søde betjening, den dejlige stemning og den hyggelige atmosfære gør simpelthen hele forskellen når jeg skal indtage en god kop kaffe. Og så er jeg faktisk pænt ligeglad med, om det mælkeskumsformede hjerte er lidt uslebent i kanterne. Det er ikke sidste gang jeg har besøgt Bill’s Coffee, og jeg kan varmt anbefale andre aarhusianere og besøgende et smut derind.

Skriv en kommentar til Besøg Bill’s Coffee til en hyggelig kaffeoplevelse