Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
På den finske blog Weekday Carnival findes forskellige DIY guider. Her ses en guide til at lave en stumtjener © Weekday Carnival

På den finske blog Weekday Carnival findes forskellige DIY guider. Her ses en guide til at lave en stumtjener © Weekday Carnival

Weekday Carnival: Guider til gør-det-selv


Ligesom hjemmebagt brød smager bedre end købebrød, synes jeg, der er noget helt særligt forbundet med hjemmelavede ting til hjemmet. Den finske blogger Riikka Kantinkoski, som står bag bloggen Weekday Carnival, er trænet ud i gør-det-selv projekter. På Weekday Carnival findes forskellige små guider til at komme i gang. Projekterne ser ud til at være forholdsvis simple at kaste sig over. Bloggen er prydet med Riikka Kantinkoskis inspirerende billeder, der giver en blod på tanden til at komme i gang.

For neden ses 5 udvalgte DIY guider fra Weekday Carnival.

Vi har desuden skrevet indlægget “Do It Yourself” tidligere om gør-det-selv projekter på nettet.

 

Armbånd

 

Bordskåner

 

Opslagstavle

 

Tøjstativ

 

Robotter i pap

Skriv en kommentar til Weekday Carnival: Guider til gør-det-selv

4 kommentarer

 1. Den blog ser så spændende ud, men når man klikker på linket, står der at man skal være inviteret for at kunne læse den..?!
  Mon der er en vej uden om det?
  Mange hilsner
  Helle

 2. Hej Helle,
  Du har ret. Det ser desværre ud til, at bloggen er lukket ned for offentlig besøg for tiden. Vi krydser fingre for, at Riikka Kantinkoski åbner op for bloggen igen inden længe.

  Mvh,
  Anne Siig, Kultur22.dk.

 3. En kort opdatering: Riikka Kantinkoski skriver, at der er opdateringer på vej på bloggen, så hun åbner op igen inden længe :)

 4. Tusind tak for svar :)