Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
486220_444570182271976_1709516388_n

Ny kakaobar i Aarhus


For to måneder siden slog kakaobaren Double Rainbow dørene op ved Godsbanen i Aarhus. Baren er poppet op i området der også bebos af ”Institut for X” og henvender sig til byens kreative miljø, som strømmer til Godsbanen og området omkring.

Kakaoelskere i rå rammer

Som meget (for ikke at sige alt) andet ved Godsbanen er Double Rainbow også præget af rå materialer, kreativitet og en afslappet stemning, der får en til at føle sig velkommen og værdsat. Jeg besøgte kakaobaren en septemberdag, hvor musikken flød fra anlægget i solskinnet og folk hang ud udenfor baren på den flotte veranda. Der er plads til alle, både ude og inde, på byens nye, trendy (og sandsynligvis eneste) kakaobar.

foto (1)

For en kakaoelsker som mig, var det en skøn oplevelse, at besøge et sted hvor det ikke er KAFFEN der er i centrum, men derimod den lækre chokoladedrik i mange, mange afskygninger. Vejret var til en kold Cocio i solen, men jeg glæder mig til at smage deres hjemmelavede varme kakao en (regnvejrs)dag.

Masser af potentiale

Området omkring Godsbanen rummer masser af potentiale for kunstnerisk udfoldelse og kakaobaren går nærmest i symbiose med disse omgivelser og nyfortolker forrige århundredes kreative klasses mødesteder i nye rammer. Det er Jung Wien anno 2013. I Aarhus. Med kakao. Og jeg er nede med det.

foto

Den lidt tøvende betjening jeg oplevede på mit første besøg på kakaobaren og den lange afstand til toiletterne, gør ikke mit første besøg til det sidste. For i de rammer og med den stemning, bliver det blot en del af charmen. Double Rainbow er et sted man har lyst til at være, møde nye mennesker, få fede idéer og bare hænge ud.

Double Rainbow Kakaobar har åbent mandag til søndag 11-20.
Læs mere HER.

Skriv en kommentar til Ny kakaobar i Aarhus

1 kommentar

  1. Lææææænge har jeg søgt et dejligt sted at gå i byen.

    Kakaobar er nærmest som at være kommet i himlen og så var der lige en bar, med de sødeste og mest kærlige mennesker, ever.

    Kakaobar får 15 ud af 10 point fra mig og min veninde der var med den lørdag.