Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Copyright: Phillip Toledano, fra serien: Days With My Father

Copyright: Phillip Toledano, fra serien: Days With My Father

Mr Toledano


Phillip Toledanos fotografiske arbejde spænder over mange forskellige emner og tematikker, og hans fotografier varierer også meget i stilen. Han har en kreativ tilgang til fotografiet som medie, fx inkluderer han ofte installation og kostumer. Og i hans portrætserie: Gamers og selvportrætserie: Kim Jong Phil er det en forfriskende og unik tilgang til de to meget traditionelle genrer. Derudover er hans serie: Days With My Father enormt rørende og meget personlig. På hans hjemmeside er der til hver emne eller tematik han har arbejdet med et stykke tekst, der omhandler, hvorfor han har valgt at arbejde med det pågældende og hvordan: http://www.mrtoledano.com/. Jeg vil stærkt anbefale at man giver sig tid til at kigge alle serierne igennem, da Toledano tager så mange forskellige interessante emner op på en helt unik måde hver gang. Hans billeder er rørende, bevægende, relevante og nytænkende, og han mestrer det interessante indhold med det æstetiske og kunstneriske.

Phillip Toledano mener at fotografi skal stå hen som ufærdige sætninger, hvor der altid er rum til spørgsmål. Så jeg vil egentligt ikke sige så meget mere, andet end god fornøjelse.

 

Copyright: Phillip Toledano

Copyright: Phillip Toledano, fra serien: Hope & Fear

 

Copyright: Phillip Toledano

Copyright: Phillip Toledano, fra portrætserien: Gamers

 

 

Copyright: Phillip Toledano

Copyright: Phillip Toledano, fra serien: A New Kind of Beauty

 

 

 

 

Skriv en kommentar til Mr Toledano