Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
large

FashionFladen – ‘et interaktivt modemagasin’


FashionFladen er et radioprogram, der undersøger modetendenser, trends, designere samt nye butikker i København.

Vi har bevaret vor profil som et nicheprogram, der tager dig ind under syningerne i modens kreationer, men fungerer som noget nyt også som et interaktivt modemagasin, hvor du kan følge med i mode- og bylivet i København. Redaktionen består af en håndfuld modeentusiaster, der tager pulsen på København ved at afprøver nye butikker, restauranter, events og guider dig igennem junglen af stilletter, skjorter, lipgloss og caps!

skriver FashionFladen på deres hjemmeside.

De gik første gang i luften januar 2012 og har siden hen vokset sig større og større. Redaktionen er nu oppe på seks medlemmer, som alle giver personlighed og karakter til programmet. FashionFladen sendes hver anden onsdag fra 22-23, hvor både modetrends, fashionnews og god musik står på menuen. Senest har emner som androgyne trends, kunst og mode og mode og kønsroller været på programmet.

Det er spændende at opleve et andet medie, end de kendte blade, tage trends og mode op som emne. Her undersøges den af unge ‘almindelige’ mennesker og bliver på en måde mere jordnær og håndgribelig. Jeg synes ofte, at de store modeblade fremviser moden som noget ekstraordinært og uopnåeligt, hvilket står i kontrast til FashionFladens uhøjtidelige karakter, der bringer  stil og trends ind i hverdagen, hvor alle kan være med. Jeg vil råde alle mode- eller trendinteresserede til at lytte med, når moden bliver vendt og drejet af designere, studerende og redaktionen bag FashionFladen.

Hør podcasts, spillelister, se modefotografier, events og meget andet på http://www.fashionfladen.dk/

God fornøjelse!

Skriv en kommentar til FashionFladen – ‘et interaktivt modemagasin’