Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
CreativeLIVE

Gratis inspiration til et kreativt sind


Det amerikanske CreativeLIVE er en online guldgrube, hvor kreative kan finde inspiration, kurser og workshops, både i helt konkrete programmer eller processer, men også hvordan man eksempelvis kan ændre sit mindset ift. at have eget firma eller at skulle sælge sig selv og sit produkt. Enten kan du se workshoppen live, eller genudsendelsen, eller du kan købe workshoppen, så du kan se den når som helst.

ToddHenry_beingcreativeunderpressure (630x354)

Workshop med Todd Henry 30. september 2013. © creativeLIVE 2013

The future of education is interactive, free, and live now

Konceptet blev realiseret i 2010 med ønsket om at skabe et rum, hvor kreative kunne dele viden og erfaring med et globalt publikum af ligesindede. Siden da er siden vokset både med hensyn til udvalg af kurser, lokalitet og publikum. I sidste uge kunne man for eksempel opleve CreativeLIVE Photo Week, hvor man kunne følge med i et væld af workshops på tre forskellige kanaler i 6 dage. Et rigtig fedt aspekt af dette koncept er, at det er muligt for publikum, via forskellige chatrum, at kommunikere indbyrdes, og faktisk stille spørgsmål til eksperten og få svar real time.
En enkelt ting man skal være opmærksom på er tidsforskellen. Kurserne der oftest starter kl 9 lokal tid, starter altså kl. 18 dansk tid. Hvis man får sig en profil på siden (hvor man også kan holde orden på kurser man har købt eller er tilmeldt), kan man indstille egen tidszone, således at starttidspunkterne for de forskellige kurser står i dansk tid.

Udvalget af workshops spænder fra fotografi og video til lyd og design. Kurser som jeg helt sikkert skal følge med i den kommende tid inkluderer Being Creative Under Pressure med Todd Henry, What The Most Succesful People Do Before Breakfast med Laura Vanderkam og Create the Incredible: Experimental Portraits med Sue Bryce og Lara Jade. Rigtig god fornøjelse!

Laura_Vanderkam_whatthemostsuccesfulpeopledobeforebreakfast (630x354)

Workshop med Laura Vanderkam 2. oktober 2013. © creativeLIVE 2013

Skriv en kommentar til Gratis inspiration til et kreativt sind