Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Foto: GALORE 2013

Foto: GALORE 2013

GALORE 2013 – Urban Art Festival


Den københavnske, urbane kunstfestival bliver igen i år et overflødighedshorn af street art, musik, performance og fest i gaden. Galore 2013 løber af stablen d. 15-17. august i Valby og alle inviteres til at deltage i den gratis kunstfestival, som vil byde på 180 kunstnere fra ind- og udland. 

Galore er et mødested og netværk for unge gadekunstnere i København. I år er det 6. år, at samarbejdet mellem ungdomshuset KraftWerket og Valby Kulturhus, udmunder i en kunstfestival, hvor up-coming gadekunstnere producerer værker til den tre-dage lange kunstfestival Galore 2013. De unge kunstnere er alle under 35 år og inviteret af Galore til at udstille uden censur og i uformelle rammer.

“Kreative sjæle, med hang til farverigt udtryk”

Sådan beskriver en af de mange deltagende kunstnere i årets festival sit kreative virke. I stedet for at blive kategoriseret i en kasse som enten street artist eller graffitimaler, så vil den danske kunstner, Ruddi, meget hellere: “være i “kassen”, hvor der står kreative sjæle, med hang til farverigt udtryk“. Denne betegnelse vil de fleste af deltagerne til Galore næppe have et problem med at blive associeret med, hvad enten de bidrager med street art eller andre kunstneriske udtryksformer. Festivalens kunstnere vil deltage med et festfyrværkeri af farverig kunst, musik- og performance oplevelser.

 

Billede: art-tention.dk Citat af Ruddi er lånt af Galore 2013 - http://galorecph.dk/2013/ruddi/

Billede: art-tention.dk
Citat af Ruddi er lånt af Galore 2013 – http://galorecph.dk/2013/ruddi/

 

Festivalens program kan findes på galorecph.dk og byder bl.a. på:

200 meter GRAFFITI/STREETART VÆG

6000 m2 BILLEDKUNST, FOTO & INSTALLATIONS udstilling

COPENHAGEN BASH 2013 – Wrestling Danmark vs Sverige

YO FOK GALACTIC BEACH PARTY!

AN EVENING WITH SOUNDesc & GREEN SHADES: MUSIC!

LEVITATED SONIC ATTACK!

OVER 20 acts i UNDERWERKET -

PERFORMANCES og meget meget mere.

 

Et udsnit af festivalens kunstnere. Se mere på galorecph.dk

Et udsnit af festivalens kunstnere. Se mere på galorecph.dk

 

Teasers til Galore 2013:

Kunstner Christian Sonne

Kunstnerinde Kat Boelskov

Kunstner Pallo

 

Dato: d. 15-17. august 2013

Tid: d. 15/8 kl. 15

Sted: Toftegårds Plads og UnderWerket – KraftWerkets brugerstyrede venue og eventrum, Valby.

 

Skriv en kommentar til GALORE 2013 – Urban Art Festival