Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
now_you_see_me_ver3_xlg

Now You See Me


Hvis du, ligesom jeg, af og til trænger til en pause fra sommervarmen, kan jeg anbefale et smut i biografen for at opleve Now you see me. Filmen er vitterligt en oplevelse, en indførelse i magiens verden, hvor man som publikum fastholdes i spændingen mellem at ville tro på de fantastiske magikere og samtidig være konstant skeptisk – hvem er filmens bad guys og hvem er filmens good guys?

Kort fortalt handler Now you see me om fire, mere eller mindre, talentfulde tryllekunstnere, Daniel, Henley, Merrit og Jack. De bringes en dag sammen af en mystisk bagmand med en endnu ukendt intention; men et år senere er de alle en del af det populære tryllerkunstnerensemble The Four Horsemen. Som finalenummer lover de fire magikere at røve en bank fra scenen, via magi – og de gør det. FBI-agenten Dylan og interpol-agenten Alma sættes på sagen, for naturligvis er der tale om en rigtig forbrydelse, og ikke magi. Eller er der? Now you see me udfolder sig som en hæsblæsende jagt på sandheden og retfærdigheden, hvor tilstedeværelsen af magien konstant er i fokus. Filmen er stærkt underholdende og fyldt med overraskende twists, og skuespillerne gør det rigtig godt. Især Jesse Eisenberg er sublim som den arrogante tryllekunstner, der bedårer kvinderne med sine tricks. Eneste minus ved filmen var slutningen, som undertegnede ikke var vildt begejstret for, men resten af filmen vejer op for den. Se den selv og bedøm, og oplev et par timer i magiens univers. Now you see me spiller netop nu i landets biografer.

Skriv en kommentar til Now You See Me