Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
295521_550996484942172_1716772517_n

Kaffelækkerier hos La Cabra


Da jeg i denne sommervarme skulle drikke en god kop kaff’ med en god veninde, besluttede vi os for at prøve noget andet end den sædvanlige stempelkaffe hjemme fra køkkenet. Vi slentrede rundt i Aarhus midtby og faldt over La Cabra, der viste sig at være en lille perle af et kaffested. Atmosfæren i cafeen var enkel, hyggelig og osede af, at det her var kaffen der var i højsædet. Vi besluttede os for at tage vores cappucinoes med ud foran cafeen, hvor vi slog os ned på en hyggelig træbænk, og solens varme stråler forringede bestemt ikke oplevelsen.

Til alle kaffeelskere – og dig, der endnu ikke er det – kan jeg kun anbefale dig at besøge La Cabra! Kaffen var god, klassisk og stærk. Den smagte af noget og den smagte af kvalitet, og jeg følte jeg fik valuta for pengene. Jeg ved ikke om det skyldtes sommerferien eller det varme vejr, men cafeen var desuden ikke overbefolket, og baristaen tog sig god tid til vores kaffe, hvilket jeg klart foretrækker. Så ved man, at der er kælet for kaffen! Hvis du trænger til en ny og dejlig kaffeoplevelse, så smut forbi La Cabra ved Graven 20, Aarhus C, og bedøm selv.

Skriv en kommentar til Kaffelækkerier hos La Cabra