Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Ida

Ida

7 uundværlige festivaltricks


Det handler blandt andet om fundamentale festivalbehov som øl og mad og om pigernes evige tissedilemma. Kultur22 videregiver festivalgæsternes bedste erfaringer.

♯1♯ Kræmmerstil og mandeflirt

Simon og Dawood

Simon og Dawood

Simon, man kan få så meget gratis shit, hvis man er nice over for dem oppe i boderne (…) Man skal ikke være bange for at benytte sig af lidt kræmmerstil!

Dawood, mandeflirt virker også..

Simon, JA!

♯2♯ Tis i salatboksen fra Coop!

Josefine og Liva

Josefine og Liva

Josefine, man gider jo ikke sidde ude i hegnet med sin hvide numse, så man kan tage en pose med ind i teltet, tisse i den og så hælde det ud bagefter… Man skal bare være sikker på, der ikke er hul i posen.

Har du prøvet dét?

Josefine, ja, jeg har prøvet, at der var hul i posen. Så røg der lige lidt tis ud i teltet… Det skal man lige være forsigtig med.

Liva, Jeg gjorde det – efter Josefines råd – i en af de her salatbokse fra Coop. Det er faktisk skide smart. Problemet med salatboksen er, at man skal passe på, at der ikke kommer ”swung” i det… Altså så det ikke sprøjter op…

♯3♯ Teltpose som øl-skulder-taske

IMG_3149

Sisse, Henrik og Sine

Henrik, man kan tage én af alle de brugte teltposer som ligger rundt omkring. Det er den perfekte øl-skulder-taske. Og så kan man bare smide den fra sig, når man ikke gider den mere.

♯4♯ Vådservietter som tandbørste

IMG_3148

Siv og Caroline

Siv, hmm vi børster tænder i vådservietter, kan det bruges?

Caroline, det er vigtigt, at det er de neutrale..

Siv, når du kommer hjem i din brandert, gider du ikke finde tandbørsten og alt det der, så er det meget nemmere med en vådserviet. De er vigtigere end gaffatape i vores lejr.

♯5♯ Brug Pringles chipsrør til at smugle øl ind på festivalpladsen

IMG_3144

Kristian

Kristian, Man må jo kun have en halv liter alkohol med ind på festivalpladsen, men man kan smule ekstra alkohol ind ved at fylde Pringles-rør op med alkohol og så lægge nogle pringles på toppen! Du kan også stikke bukserne ned i strømpen og så have dåseøl hele vejen op af benet. Jeg har haft en halv ramme øl med ind på den måde.

♯6♯ Mors telefonnummer som baggrundsbilledeIMG_3152

Jeg husker ikke hvem der gav mig dette trick, men jeg tog det hurtigt til mig. Der er flere venlig festivalgæster, som vil levere din mistede telefon tilbage, end du tror. Men det er umuligt at finde kontaktoplysningerne på en låst telefon. Skriv derfor de vigtigste kontaktoplysninger i en note, tag et screenshot, og installer det som dit låste skærmbillede!

♯7♯ Gør som de kongelige – spis bananar

Ida

Ida

Ida, Jeg spiser mange bananer, inden jeg skal op og se koncerter. Min erfaring bygger på min viden om kongehuset. Når de har de her store gallakjoler på, så kan de jo ikke lige få dem af, derfor spiser de en masse bananer inden gallamiddagene.

Det absorberer urinen?

Ida, ja! Det absorberer nemlig urinen, man ikke skal tisse så meget!

Skriv en kommentar til 7 uundværlige festivaltricks