Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Rain Room er installationskunst, som engagerer publikum. Foto: Random International

Rain Room er installationskunst, som engagerer publikum. Foto: Random International

Søg i ly under kunstigt regnvejr


Forestil dig at træde midt ud i silende regnvejr. Og forestil dig derefter til din store overraskelse, at du slet ikke bliver våd. Det er sådan, det må føles at stå i kunstinstallationen Rain Room. Hundredevis af regndråber undgår at ramme en, når man træder ind i værket. Dette sker ved hjælp af sensorer, der registrerer personer i værket og lader dem gå ram forbi.

Værket blev lavet i 2005 af tre tidligere kunststuderende fra Londons Royal College of Art og har været vist i London, hvor det fik meget opmærksomhed. Hvis du skulle have lyst til at udføre en lille regndans i Rain Room, skal du en tur til Moma, New York, hvor det udstilles frem til 28. juli i år.

Rain Room at the Barbican, 2012 from rAndom International on Vimeo.

Skriv en kommentar til Søg i ly under kunstigt regnvejr