Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
gallerif

Skriveglæde i Galleri F


Aarhus Litteraturcenters skrivegrupper på Godsbanen går i denne uge skriveamok i Galleri F på Frederiksgade i Aarhus. Her vil de bl.a. skrive på skrivemaskine, fylde et badebassin med korttekster, digte og aforismer og sætte tekster op på udstillingsvinduerne. Med andre ord: Skriveglæden indtager galleriet.

Bliv smittet af skriveglæden

Udover det omfattende ordgøgleri vil der også blive solgt bøger fra forlaget After Hand og på fredag vil der være en skriveworkshop for alle interesserede. Her kan man øve sig i at lave et godt anslag, skrive et haiku-digt, en kortprosatekst eller noget helt fjerde.

Skriveworkshoppen slutter kl. 17 hvor et udvalg af de tekster, der er blevet produceret i løbet af ugen, vil blive læst højt.

Fakta

Der vil være skriveglade forfatterspirer i Galleri F hver dag i uge 26 i tidsrummet 12-18. Her vil de sidde og arbejde på tekster, som løbende vil blive integreret i udstillingsmiljøet.

Læs mere HER.

Skriv en kommentar til Skriveglæde i Galleri F