Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Henrik V

Henrik Vibskov klar med sin første soloudstilling


Den respekterede og feterede kunstner, designer og musiker, Henrik Vibskov, indtager nu Gl. Strand Kunstforening med sin første soloudstilling i Danmark. Han er et unikum i sit æstetiske og materialemæssige udtryk og med denne udstilling, NECK PLUS ULTRA, viser Vibskov en totaludstilling af sine tværkunstneriske eksperimenter. Udstillingen præsenterer Vibskovs helt unikke kreative og ikke mindst innovative univers, hvor musik, performance og scenekunst går op i en højere enhed og hvor tilskuere har muligheden for, at få et indblik i Vibskovs helt specielle tværkunstneriske univers. Udstillingen inkluderer et vidt spektre af kreative udtryksformer – fra musik til scenekunst over til mode, scenografi og lyd – det hele sammenbundet i smuk harmoni i et nøje gennemtænkt univers. Vibskov har med denne totaludstilling fjernet grænserne for en definition af de kunstneriske genrer og tager simpelthen tilskueren med på en eventyrlig og anderledes kreativ rejse indenfor kunstens alsidige verden.

Titlen på udstillingen ’NECK PLUS ULTRA’ skulle eftersigende være et græsk mytologisk udtryk, som stod graveret i søjlerne ved ’verdens ende’. Det betyder ’hertil og ikke længere’ og Vibskovs udstilling byder netop også på nakke og hoveder fra fugle, som på overraskende vis sammenbindes smukt med de andre kunstneriske elementer i udstillingen.

HVHV 1.1

Vibskov er som altid præcis i sit arbejde og derfor har publikum også en nøje koreograferet men samtidig bredt fortællende installionsfremvisning i vente. I NECK PLUS ULTRA præsenteres vi nemlig både for tunneler og telte, ben fra fugle og tilmed strikkede skulpturer. Selve temaet for udstillingen er netop udforskningen af ritualer og overgange og det interessante ved dette. Men allervigtigst har udstillingen mennesket i centrum og netop vores konstante forsøg på at skabe mening i komplicerede strukturer.

Totaludstillingen af Henrik Vibskov kan ses og opleves på Gl. Strand Kunstforening fra den 25. maj til og med den 8. september 2013. Du kan læse mere via følgende link: http://glstrand.dk/.

Skriv en kommentar til Henrik Vibskov klar med sin første soloudstilling