Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
The-Eclectic-Moniker+Phant21-e1354715727504

Musikalsk festoplevelse med The Eclectic Moniker


Få bands sætter gang i festen som The Eclectic Moniker. Stemningen og rytmerne kommer fra de varme landes Calypso og Afro-Beat. Tilsæt Indie-rock og popmusikkens  sans for ørehænger-omkvæd, så har du en stærk Caribisk cocktail, som bedst nydes live på dansegulvet.

Allerede på søndag (d. 2 Juni kl. 20.00) har du muligheden for, at opleve The Eclectic Moniker gratis på Nemoland, Christiania. Til efteråret går bandet for alvor i gang med at turnere Danmark og udland.

Gratiskoncert og nye numre

Syv danske drenge som spiller vestindisk musik, er udsædvanligt, men det egentlige særsyn er, hvor godt de gør det. Der er sans for detaljen i musikken, og det syv mand stærke band svinger, som havde de fået musikken ind med modermælken.

Bandet har et nyt album på trapperne, og besøger hen over sommeren bl.a. Smukfest og Northside.

Her lover bandet smagsprøver på nye numre til de dedikerede fans og en utrolig særpræget og original musikalsk festoplevelse til de mere uprøvede.

Der mangler med andre ord ikke gode grunde til at stifte bekendtskab med The Eclectic Moniker

En mystisk men fantastisk oplevelse

Guitar, bas og trommer blandes med marimba, synthesizers og keyboards, og er med til at skabe den smeltedigel mellem vestlig og vestindisk musik, som kendetegner The Eclectic Moniker

Men der er også plads til andet end fest og farver. Eclectic Monikers univers flyder af melankoli og granskning af tilværelsen.

Hvis du vil have en på opleveren, så lad dig fortabe i Eclectic Monikers musikalske lysthus, hvad enten det er live eller hjemme på cd afspilleren.

The Eclectic Monikers musik kan købes på Itunes. Du kan også lytte til The Eclectic Moniker online på Spotify, hvor der findes mange flere numre end på youtube.

Skriv en kommentar til Musikalsk festoplevelse med The Eclectic Moniker