Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
537977_514720995224825_1250907745_n-e1358448644351

Danmarks svar på ny musikalsk unikhed


Mangler du et musikalsk input til de kommende eftermiddage ude i solen og aftener i parkerne med engangsgrill og dåseøl, så er den unge energiperle MØ svar nok.

Fra lille dansk sangfugl til succes i USA

Den unge Karen Marie Ørsted også kendt som MØ brød ud fra det fynske, da hun for alvor træd frem i de danske høretelefoner med singlen “Pilgrim”, som efterfølgende blev P3’s uundgåelige i uge 12. Siden da sprang bomben, og da det store magasin the Guardian spottede den danske energiske pige som “new band of the day” skred det kun fremad, og MØ har siden hen været på tour rundt i USA i starten af 2013.

Frækt electronica mixet med R&B og sprælsk indiepop

Den unge MØ bevæger sig med sine 3 singler, “Pilgrim”, “Glass” og “Maiden” ud på en elektronisk vandring gennem sprælske R&B stemmer og popfinesser. Jeg må indrømme, at jeg er helt forgabt i det univers, MØ fortæller med sin populære charme og karismatiske lyde. Jeg kan klart anbefale disse tre singler som en del af sommerens gaver, der giver svaret på Danmarks nye unikhed beskrevet i smukke toner med trianguleret charme i instrumenternes klang og den elektroniske pumpe i sangene.

MØ er desuden at finde på sommerens Northside Festival, 14-16 juni i Århus, hvilket klart kan anbefales og tage sig tid til, og er kendt for hendes energi til sine live koncerter.

Her kan du lytte til min personlige favorit, “Pilgrim”, og de to andre singler “Glass” og “Maiden”

 

Skriv en kommentar til Danmarks svar på ny musikalsk unikhed