Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
© Maya Cimet, The Boat for Singing Together

© Maya Cimet, The Boat for Singing Together

Fællesskab, sang og frihed på åbent hav


Bilers brummen, byggestøj, dunkende rytmer fra musik i det fjerne; byen er fyldt med lyde, der fylder stilheden ud. Men når byens puls hamrer hurtigere, end man kan følge med, er det tid til at trække sig væk for en stund og nyde et roligt øjeblik. Det er netop, hvad projektet “The Boat for Singing Together” handler om.

New yorkeren A’yen Tran byggede i 2011 en skulpturel tømmerflåde med formålet at samle en række venner, sejle ud på det åbne hav og i fællesskab synge sange. Den overdækkede tømmerflåde er bygget med et hul i midten som et slags åbent ildsted fyldt med havets rolige skvulpen, der skaber et intimt rum for bådens lille besætning.

En følelse af frihed

Modsat land, ejes hav ikke af nogen og står som kontrast til byens evige tilbygning og forandring. Projektets mission er at skabe en følelse af frihed, når en lille gruppe mennesker sejler ud fra kysten ved New York for at synge sammen. Selvom A’yen Tran oprindeligt byggede båden for at invitere sine venner ombord, er projektet i dag åbent for alle interesserede. Få et glimt af bådens poetiske stemning i videoen for neden og se mere på hjemmesiden weregonnasing.com.

The Boat for Singing Together from A'yen Tran on Vimeo.

Skriv en kommentar til Fællesskab, sang og frihed på åbent hav

1 kommentar

  1. Thank you Anne! We would love to do something like this in Europe as well.