Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Esprit-Womenswear-Summer-2013-Ad-Campaign-Glamour-Boys-Inc-15

Casual sommertøj med charme


Hvis du mangler inspiration til sommerens hedebølge af tøj, så kan du roligt læne dig tilbage og springe ud i en farverig men stilrig boldgade med Esprits sommerkollektion, der kombinerer det stilrene med en modigt præg af farver, der kærtegner sol og sommer.

Storbycharme printet i designet

Som Esprit selv nævner det på deres hjemmeside, er det “tid til blå”. Den nye kollektion oser af storbycharme med et lækkert præg af charme, overskud og sommer. De mange stilede blazerjakker med et fedt design er med til at give sommeren et casual look.

Her ses nogle fine eksempler på moderne blazere, som findes i deres seneste sommerkollektion

blaue-zeiten_m_section_mainbanner_1368177104

Esprit Kultur22 2

Esprit Kultur22 3

Esprit Kultur22 4

 

 

De mange blazere og sommerjakker, der findes i sommerkollektionen fra Esprit viser det stilrene design og giver et lækkert look med det fine håndværk og meget formelle udtryk, som er med til at gøre sommeren mere end bare sand mellem tæerne.

Blomstrende og ungdommelig sommer 

Jeg er især også vild med de blomstrende elementer denne sommerkollektion bevæger sig ud i, hvilket giver sommeren et ekstra pust med disse blomstrende prints.

Her ses mine favorit skjorter fra kollektionen:

Esprit Kultur22 5

 

dfskfl

 

De fine detaljer ved disse blomster designs er med til at skabe denne glade og friske udstråling i tøjet, hvilket passer godt til sommerens varme og lyse dage. Disse skjorter er med til at skabe denne følelse af håb, lys og lykke, hvilket jeg synes er et fint udtryk at have i sådan en kollektion, der skal sælge sommeren.

Det lækre ved denne sommerkollektion er netop også det, at sommeren ikke behøver at være store undertrøjer og våde badeshorts men en stilet sommer med tynde blazere i stilrene farver og smukke blomstrende skjorter, der er med til at kreere en vild og udfordrende stil, der stadig har det stilrene, formelle og lækre look samt design på plads.

 

Hvis du vil se mere fra sommerkollektionen “Ud i det blå”, kan det ses på dette link: http://www.esprit.dk

Skriv en kommentar til Casual sommertøj med charme