Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Art Weekend Aarhus

Art Weekend Aarhus


I weekenden d. 24.-26. Maj afholder Kunsten.nu anden udgave af [AWA] Art Weekend Aarhus, hvor byens museer, gallerier og kreative produktionssteder samles om en lang række arrangementer. Denne weekend har du rig mulighed for at opleve Aarhus’ kunstscene fra sin bedste side – til små eller ingen penge, så alle kan være med.

Fredag åbnes festivalen med en åbningsceremoni på Kunsthal Aarhus, hvorefter du kan besøge et hav af ferniseringer om dagen og tage til et par fester om aftenen. Lørdag udvides programmet til at indeholder arrangementer som eksempelvis en rundvisning i Arkitektskolens udstilling Spatial Hacking, artist talks, flere udstillinger og fester. Weekenden runder af søndag, hvor du blandt andet kan komme på forskellige rundvisninger og til koncert. Vi vil anbefale dig at tage et kig på programmet i dets helhed her.

Hvis du er indehaver af et Politiken PLUS kort, kan du komme med på en særlig rundvisning på ARoS d. 25. Maj, og få indblik i museets spændende udstillinger. Dét kan du læse mere om her.

Du kan melde dig til arrangementet på facebook her, og læse et interview med projektleder for arrangementet, og daværende praktikant, Helene Storgaard Christiansen, som Eventuelt.org skrev sidste år, da kunstfestivalen havde sin debut her.

Skriv en kommentar til Art Weekend Aarhus