Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
John Mayer2

John Mayer gæster Danmark


15. og 16. oktober kan John Mayer opleves i Herning og København med sin første store turné i tre år – den første siden udgivelsen af ”Born And Raised” albummet. Billetsalget starter mandag den 29. april.

De to danske koncerter, der afholdes henholdsvis i Jyske Bank BOXEN og Forum Copenhagen, bliver muligvis to meget forskellige koncerter. I Herning kommer Mayer til at optræde for et siddende publikum, hvorimod koncerten i København vil være for en stående sal.     

’Your Body is a Wonderland’-sangeren fik i 2011 konstateret granuloma – en form for halsbetændelse – der fik ham til at frygte, at han aldrig ville synge igen. Nu er Mayer stærkt tilbage, og der er god grund til at sidde klar ved computeren, når billetsalget skydes i gang mandag den 29. april kl. 10.00. I 2010 da den populære sanger sidst gæstede Forum, blev de 10.000 koncertbilletter nemlig revet væk på få timer. Det resulterede i en ekstrakoncert, men Mayer måtte desværre aflyse den ene af de to koncerter på grund af sygdom.

Nr. 1

John Mayer udgav i juni 2012 albummet ”Born And Raised”, det femte fra den syvdobbelte Grammyvindende sanger, sangskriver og guitarist. Albummet debuterede på førstepladsen i seks lande bl.a. I Danmark, og gik ind som nr. 1 på iTunes i 30 lande verden over.

Mayers tidligere albums – ”Room for Squares” (2001), ”Heavier Things” (2003), ”Continuum” (2006) og ”Battle Studies” (2009) – har tilsammen solgt mere end 17 millioner eksemplarer verden over. Udover de syv Grammyer, har han været nomineret til yderligere 11. Han har været på Time Magazine’s årlige ”Time 100” liste over de mest indflydelsesrige nulevende tænkere, ledere, kunstnere og entertainere, og to gange har han prydet forsiden på Rolling Stone magasinet’s årlige ”Guitar issue”.

johnm1

Born And Raised

Mayers halssygdom betød, at han ikke var i stand til at promovere albummet ”Born And Raised” med live-koncerter. Det får han nu mulighed for at rode bod på.

Albummet er af anmeldere blevet rost for at være ét af sangerens bedste og det med fuld berettigelse. Mayer har fundet tilbage til de amerikanske rødder med en række velproducerede folk- og countryinspirede sange, hvor der både bliver spillet på steelguitar og mundharmonika. Og i den grad sunget rent og smukt.

”Shadow Days” er første single fra albummet.

På albummet finder man også sange som ”Something Like Olivia”, ”Whiskey whiskey whiskey” og selvfølgelig ”Born And Raised”.

Billetter kan købes via http://www.billetnet.dk/artist/john-mayer-tickets/11837

Skriv en kommentar til John Mayer gæster Danmark