Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
tumblr_mj6mgujrGW1rkprpmo1_1280

Fashion på lærredets karismatiske eventyr


Aga Baranska. Et moderniseret præg af realisme og livlige grænser, der gavner enhver kunstelskers abstrakte hjerte.

Da jeg tidligere fik øje på Aga Baranskas realistiske og kreative form for kunst, blev jeg straks optaget af det fine univers af et mix med modeverdenens glamour-kant og kunstens abstrakte betydninger.

Fra modeuddannet hipster til kunsthjørnets hule fantasistræber

Aga Baranskas polske rødder startede ud med at uddanne sig på “College of Fashion” i London og er siden hen blevet revet væk af nysgerrighed til kunstens abstrakte meninger og udfoldelser. Aga Baranska blander modeverdenen med et flot præg af liv, realisme og farve, mens at hun opretholder det moderne og et highstreet design, der sammensmelter de to kontraster til abstrakt og udfordrende kunstværker. Hendes kunst bærer modernitet, kreativitet og udfordring af kunstens indirekte grænser, som både provokerer og glimtrer i smukke billeder, der udfolder kunsten på en helt original og unik måde.

Her er mine favoritter fra Aga Baranskas samling af “Fashion art”

agabaranska aga-baranska-02-600x605 agabaranska2 aga-baranska-06-600x832 aga-baranska-07-600x793aga-baranska-05-600x799

 

Se flere billeder her:

http://www.agabaranska.com

http://agabaranska.tumblr.com/

 

Skriv en kommentar til Fashion på lærredets karismatiske eventyr