Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
PLayground!live1

Gratis livekoncert og smuk filmkunst


Mangler du inspiration til, hvad påskedagene skal gå med? Og er du frisk på en kulturel dag med kunst og livemusik?  Hvis ja, bør du overveje at lægge vejen forbi Herning på søndag (d. 31. marts), hvor ’Heart – Herning Museum of Contemporary Art’ inviterer indenfor til en gratis livekoncert, når 10 unge musikere fra orkesteret PLAY!GROUND LIVE går på scene i museets foyer. Men et besøg på Heart er ikke kun en fryd for øret. Du har også mulighed for at lade dig forføre af Jesper Just filmiske univers i den helt nye udstilling; This is a Landscape of Desire.

PLAY!GROUND LIVE               

Hvert år sammensættes PLAY!GROUND LIVE af en række nye, unge musikere i alderen 15-22 år. De spirende talenter er håndplukket ud fra musikalske og personlige kvalifikationer og evnen til at spille sammen med i et orkester. Efter et intenst øveforløb drager de på turné rund i Danmark, hvor de under ledelse af den verdensberømte bassist, Bo Stief, blandt andet har gæstet Aarhus Jazz Festival og Copenhagen Jazz Festival.

På søndag giver de som sagt en gratis livekoncert på Heart i Herning, og publikum kan se frem til et musikalsk kinderæg. PLAY!GROUND LIVE er nemlig kendt for at stjæle med arme og ben fra rock, jazz og pop.

Videokunst med Jesper Just

Når du alligevel er på Heart, vil jeg anbefale, at du griber chancen for at opleve Jesper Just anmelderroste videoudstilling, This is a Landscape of Desire, som præsenterer ni af Justs mest betydningsfulde film, hvoraf den nyeste udgør kernen i udstillingen. Udstillingen kaster dermed et retrospektivt blik på Justs mest spektakulære film fra de seneste 10 år og fremviser hans helt nye værk, som havde verdenspremiere på åbningen d. 8. februar.

Læs mere på http://www.heartmus.dk/  

Skriv en kommentar til Gratis livekoncert og smuk filmkunst