Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
andy-warhol_marilyn

En (p)oplevelse på Louisiana.


”Ej, nu bliver det altså for mærkeligt” Ordene kommer fra en pige på omkring ti år, der står og fniser med sin mor i hånden. Hun er på Pop Art Design udstillingen på Louisiana, og hun keder sig helt sikkert ikke.  

Det er Allen Jones’ ”Chair” fra 1969 , pigen er så optaget af. Det er ikke det eneste værk, man kommer til at trække på smilebåndene af. Man bliver nemlig i et dejlig skørt humør af  Pop Art Design, den er fyldt med poppede pangfarver og fjollede værker.

Allen

Pop Art Design udstillingen på Louisiana er for både børn og voksne, så længe man er på udkig efter en god historie, er der noget at komme efter. Nogle af værkerne er mere kendte end andre, som for eksempel Andy Warhols billeder af Marilyn Monroe og Elvis. Der er mange mere ukendte værker og anderledes oplevelse at hente.

images (3)

En kø på ti meter slanger sig igennem et af lokalerne på Louisiana. Hvis man rykker helt tæt på køen, kan man høre at folk står og snakker om, at de ikke ved hvad, de venter på at se, og det er i sig selv er lidt sjovt. Jeg spørger flere, men ingen ved hvad der er for enden af køen. Noget med lys hører jeg en sige. Ligesom de mange i køen er min nysgerrighed også for stor til bare at gå forbi, så jeg stiller mig bagerst køen og venter i spænding. Jeg vil ikke afslører mere, end at oplevelsen for enden af køen var værd at vente på.

I stedet for vil jeg varmt anbefale dig at tage på Louisiana og opleve Pop Art Design. Det er en udstilling der fortæller historier på en let og sjov måde. Som kan sætte inspirationen igang , hvis man selv har en pop art kunstner i maven. Udstillingen emmer af fjollede fotos, smukke mallerier og provokerende skulpturer.

images (4)

Udstillingen Pop Art Design løber frem til den 09.06.13

Hvis du har lyst til at læse om  mere om udstillingen på klik ind på Louisianas hjemmeside.

Hvis du har lyst til selv at kaste dig ud i noget pop art, så er der måske inspiration at hente her.

Et årskort til Louisiana koster 127 kr.

 

Skriv en kommentar til En (p)oplevelse på Louisiana.