Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
headphones

Nye venner – i radioen


Selvom hele landet er gået til ro, behøver man ikke at kede sig. Radio24syv har lavet en natradio, der liver op i stilheden. Det er et program, der giver deadlines og taletidskvoter fingeren og i stedet giver tid til og omfavner alle, der kommer igennem.

Radio24syv klinger i ørene på mange som en kedelig radiokanal med oldgamle værter, hvis tale nærmest virker sløvende på hørelsen. Her er kun at sige: prøv Natradioen.

Den ene vært hedder Dudu. Hun er venlig og så forstående, at hun nærmest ikke nænner at afbryde folk i deres historier, selv når radioavisen skal på. Netop dét er programmets kerne; at historier og mennesker kommer til orde.

Det er en varieret flok, der kommer i æteren, DF’eren, gospelkorslederen, den ældre dame der, med sine egne ord ”altid sætter sig ved siden af andre i bussen”, får alle taletid. Det kan både være provokerende udsagn og små guldkorn af anekdoter, som også værten bliver betaget af.

Det er en radio, der giver plads og det er en fornøjelse at lytte til. Dagen efter føler man næsten, at man har fået nye venner.

 

Skriv en kommentar til Nye venner – i radioen