Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
love

Kærlighedsfest i Aarhus


Det er ikke nogen hemmelighed, at januar og februar ikke er de mest flatterende måneder på året. Man kan let gå og savne lidt romantik – og nogen tilfældighed er det nok heller ikke, at Valentinsdag netop har placeret sig i februar. Trænger man til varme, er kærligheden aldrig noget dårlig bud og netop kærligheden kommer til at blomstre i Aarhus ved overgangen mellem dette års første to trøstesløse vintermåneder.

Sammen med et utal af samarbejdspartnere præsenterer Folkeuniversitet nemlig festivalen KÆRLIGHED – Drømmefabrikker, erotik og hjernens kemi, der kommer til at løbe fra den 31. januar til den 3. februar.

Den romantiske menu kommer til at bestå af lidt for enhver smag, men dog mest for den kulturinteresserede. Der vil bl.a. være mulighed for at fortælle romantiske lynhistorier på Løve’s Bog- og Vincafé, se kærlighedskunst på ARoS, overvære kærlighedsteater på Svalegangen og se kærlighedsfilm i Øst for Paradis. For den litterære gane vil der bl.a. være et oplæsningsarrangement på Godsbanen arrangeret af Aarhus Litteraturcenter og også på Løve’s Bog- og Vincafé vil der være oplæsninger i kærlighedens tegn. Du vil kunne høre om og af erotisk litteratur på kvindemuseet og der vil være kærlighedsdryppende poetry slam på Headquarters.

Disse kulturelle kærlighedsarrangementer og mange flere akkompagneres af den mere videnskabeligt-psykologiske side af sagen med foredrag og workshops om sexliv og parforhold spredt udover alle afkroge af dejlige Aarhus C.

Du kan finde hele programmet for festivalen HER.

Skriv en kommentar til Kærlighedsfest i Aarhus

1 kommentar

  1. Hvor er det ærgerligt at der er så langt fra København til Århus. Ellers havde jeg helt sikkert taget min kæreste i hånden og besøgt smilets by igen. Et par dage i kærlighedens tegn kan vi vidst alle sammen bruge!

    God fornøjelse til alle jer der har mulighed for at deltage!