Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
reddit.com

reddit.com

I read it on Reddit


Sjældent har så mange, mere eller mindre, ubrugelige informationer spredt så megen glæde, og du finder næppe en bedre overspringshandling. I en eksamenstid er det godt at blive mindet om eksistensen af gode gamle Reddit.com.

Reddit.com er lavet over ideen om en slags opslagstavle, hvorpå brugere, såkaldte redditors, kan poste billeder, links og statements, som andre redditors så ranker efter relevans, interesse og ikke mindst morskabs-faktor.

Oprindeligt var reddit et miskmask, men siden opstod ’mapper’, så man kunne søge efter emner. Og her er alt hvad hjertet begærer. Var det fx noget med lidt ’worldnews’, ’gaming’, ’birds with arms’, ’today I learned’, ’technology’ den helt simple ’funny’, eller min personlige favorit ’aww’, som selvfølgelig er cuteness overload af posts af søde dyr.

Reddit.com er også stof til eftertanke, men nok allermest til sjov. Prøv selv i dag og find din personlige favorit.

Skriv en kommentar til I read it on Reddit