Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Allen Stone

Den nye Wonder?


Han er blevet sammenlignet med alle fra Marvin Gaye og Donny Hathaway til selveste hr. Stevie Wonder. Hans spiller soul og R&B med elementer af folk og beskriver sig selv som en hippie med soul. Navnet er Allen Stone, og rytmerne af hans musikken går direkte i hjertet på en soul-elsker som mig.

http://www.youtube.com/watch?v=fWdJWwGQ1aw&list=ALYL4kY05133plD2izFgdMuxSDGjD6Gw-E

Om Allen Stone

Stone er fra Chewelah, Washington, hvor han som 3-årig starter sin musikalske løbebane med at synge i den lokale kirke. I teenage-årene opdager han soul-musikken og begynder at samle på klassiske soul- og R&B-album fra 60’erne og 70’erne. Da Stone som 15-årig falder over Stevie Wonder-albummet “Innervisions”, bliver frøene for hans musikalske virke for alvor sået. Som 18-årig begynder han imidlertid at læse på universitet Moody Bible College, hvor han undervises i biblens historie. I løbet af det første år på skolen, kommer han dog frem til, at han ikke tror på det biblen fremlægger. Og han flytter til Seattle, Washington for at forfølge en karriere inden for musikken.

I dag er Stone 25 år og en lysende komet på den internationale musikhimmel. Så hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med ham og hans musik, er det på rette tid.

Han er bl.a. blevet eksponeret i programmer som The Late Show med David Letterman, The Tonight Show med Jay Leno og Ellen Degeneres:

Den 24. februar spiller Stone på Voxhall i Aarhus. Billetprisen er vanvittig lav – 150 kr. – så hvis du har mulighed for at hive en aften ud af kalenderen, synes jeg bestemt, du skal bruge den i selskab med Allen Stone.

Køb billet på: http://www.livenation.dk/event/384463/allen-stone-tickets/?c=lnw_allen-stone-billet_240113&et_cid=39688&et_rid=1018%20-%2013747645 

Skriv en kommentar til Den nye Wonder?